33Skiller33 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Nick z TS3: Skiller Nick admina banującego: Visca Data: 29.01.22 Opis sytuacji: krótko i na temat "wyzywałem" Legendara bo podal moje ip na kanale gdzie bylo 8 osob :( Prowokowalem Karcoka bo powiedzial mi "twoje skargi mam kompletnie w dupie" i na to mu odpowiedziałem "No dobra Karcok ale kto pytał" i dostałem bana na 7 dni :( chętnie mogę wysłać SS na Pw tam gdzie Opiekun TS3 leakuje moje ip Zytuje: Czy chcemy czy nie, musimy reprezentować jakiś poziom na serwerze głosowym TeamSpeak 3 to trzeba tez sie stosowac do Taryfikatora oraz Regulaminu 4. Obrażanie administracji/użytkowników: Ban 24h - > 1 tydzień - > Ban Permanentny {mozliwe ze inny Opiekun tez powie ze mnie obrazal} &6.1. Admin podlega regulaminowi, tak samo jak użytkownik. Złamanie punktu w regulaminie będzie skutkowało ostrzeżeniem lub wyrzuceniem z posady. {nie widze nigdzie Regulaminu dla Opiekunow} Co do Prowokacj nie widze nic w Regulaminie wiec nie wiem czemu tez za to bana dostalem 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Karcok Posted January 29, 2022 Sponsor Popular Post Share Posted January 29, 2022 Ostatnio mam wrażenie, że wszyscy się sami pogubili w tym co można, a czego już nie. Możemy czerpać fun i za porozumieniem obu stron prowadzić "podśmiechujki" ale są granice które każdy powinien widzieć. Jeżeli przychodzi np. Bati, czy ty i zapominacie się ewidentnie gdzie i u kogo jesteście, to nie miejcie pretensji potem do całego świata "Dlaczego zostałem zbanowany?" Regulamin jest po to, aby go przestrzegać. Nie będę bronił chłopaków, mnie, czy kogokolwiek, bo nikt tutaj nie jest święty, ale każdy z nas pomimo iż czasem nagina pewne punkty regulaminu, to doskonale wie gdzie są granice żartu, czy prowokacji. Hipokryzją byłoby choćby z mojej strony, gdybym banował np. za słowo "kurwa" w momencie kiedy sam tego używam, ex aequo sytuacja ma się tak samo z moimi Opiekunami, czy Adminami. Dlatego tym razem bana masz skróconego do dwóch dni, ale następnym razem proszę przestrzegaj regulaminu. 5 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted January 29, 2022 Sponsor Share Posted January 29, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted February 4 Sponsor UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Deserved Share Posted February 4 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts