Jump to content
Bati

Odwołanie od bana - Bati

Recommended Posts

Nick z TS3:Bati

Nick admina banującego: Visca

Data: 27.01.2022  | 21:35:39

Opis sytuacji:dostałem bana za nagrywanie, miałem w nicku "KRECE". Początkowo ban był na 5min, ale został przedłużony do 3h.

• KAT 1
  • Haha 2
  • Wow 1

Powiem tak, powód bana nie pasuję, ale z nickiem "Kręce Por*ola" siedząc na takim teamspeaku, gdzie siedzą też normalni ludzie nie wypada wchodzić. Poza tym, to już nie pierwsza taka sytuacja, gdzie takie rzeczy robisz. Tylko że pierwszy ban był od Legendara, który dał Ci powód nagrywanie, bo miałeś w nicku nagrywanie, a ja Ci go potem przedłużyłem za wulgarny nick, ale zapomniałem zmienić powodu. 

Trzeba dorosnąć i nie robić więcej takich rzeczy. Nick był wulgarny i moim zdaniem ban słuszny. 
Czekam na decyzję @ LEGENDAR .

Nawet jeżeli nie nagrywasz to prowokujesz administrację serwera posiadając w nicku dopisek "Nagrywanie" czy inny dups.

Tym bardziej wiem to, bo już nie jeden raz Cię widziałem z takim nickiem, czy podobnie złożonym.

Nie ma co się tutaj rozwodzić, bana nie masz długiego, więc nie wiem o co ale w zasadzie to się sam o niego ostatnio notorycznie prosisz, a potem oczekujesz i jesteś pewien, że Cię z tej sytuacji wybronimy, bo ktoś ma z tobą dobry kontakt.

Czy chcemy czy nie, musimy reprezentować jakiś poziom na serwerze głosowym TeamSpeak 3, to jest również i w tym wypadku czas dla Ciebie na to, aby postawić sobie priorytety.

• Like 9

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.