Jump to content
Rudzia

[2] Poniedziałkowe rozmowy

Recommended Posts

• Popular Post

34eoyf4.png.593d2c8ca5cc58f1697614104cd66161.png

Witam Państwa w 2 odcinku naszych rozmów. 

Nasi dzisiejsi goście opowiedzą parę słów o sobie, może dowiemy się czegoś ciekawego.

oX3624r.png.c209cfa3f1aeb9c31211bf99b465f63b.png

Na naszym czerwonym dywanie znajdują się:

@ Bulbuś- Vice Administrator

@ dejmano-- Moderator, Multi-Admin oraz Opiekun Typera

@ Vanilla.- Moderator, Opiekun OM#2 oraz Opiekun UBT CS:GO

@ Młody (M)- Multi-Admin oraz Admin DC

@ ESL- UBT CS:GO, Opiekun DC, Admin OM#2 oraz Admin TS3

1. Jak trafiliście na Katujemy? 

@ Bulbuś: "W sumie to zupełnie przez przypadek. Po dymach na poprzedniej pseudosieci szukałem jakiegoś fajnego serwera i tak trafiłem na arenki

do @ IMean. Dalej to już jakoś poleciało." 

@ dejmano-: "Grałem kiedyś na serwerze z 1.6. Po jakimś czasie sieć upadła, o ile dobrze pamiętam. Kilka miesięcy przerwy od csa, chciałem wrócić na serwer, był na katach, zostałem i ja."

@ Vanilla.: "Po odejściu z poprzedniej sieci, razem z @ kasiaai kilkoma kolegami założyliśmy własną małą sieć serwerów CS:GO, niestety nie wypaliło. Miałyśmy serwer Only AWP i szukałyśmy sieci aby gdzieś dołączyć. Kasia mówi chodź na katujemy tam jest spoko,

ale Dudnes się nie zgodził wtedy na kolejny taki serwer. Serwer przepadł a ja tutaj zostałam."

@ Młody (M): "Na katujemy trafiłem przez stary serwer only mirage #4, który prowadził go @ LEGENDAR z @ Junior."

@ ESL: "W sumie szukałem forum jak i dobrego serwera do grania, gdzie rano i wieczorem będą gracze i tak zostałem."

dfadfasfasfa.png.0724dd4991820d68857eceeb1a640dda.png
2. Czy dobrze czujecie się na swoich rangach, opowiecie trochę o swojej pracy?

@ Bulbuś: "Myślę, że dobrze się czuję. Zajmuję się przede wszystkim mulit adminami i pomagam przy UBT CS:GO. Poza tym ogarniam troszkę sklep serwerów i forum."

@ dejmano-: "Tak. Główna rola moderatora, to opieka nam forum. Trzymanie porządku, ogarnianie działów, pomoc użytkownikom. Typer - organizowanie tematów z typowaniem, aby zachęcić użytkowników do aktywnego spędzania czasu na forum, a co za typ idzie - dostają okazję na wykazanie się i zdobycie kilku nagród. Poza pisaniem tematów dochodzi również liczenie punktów, ogarnianie działu, tworzenie newsów i takie tam."

@ Vanilla.: "Tak bardzo lubię swoje obowiązki. W UBTeam zajmujemy się oceną demek z gry podejrzanych graczy, jako opiekun dodatkowo musze pilnować aby reszta składu wywiązywała się dobrze ze swoich obowiązków. Jako opiekun Only Mirage #2 aktualnie pilnuję aby admini wywiązywali się ze swoich obowiązków, niestety mam dość słabego neta i rzadko kiedy mogę wbić na dłużej aby pograć, ale bardzo lubię ten serwer od samego początku jak się znalazł na katujemy. Natomiast jako moderator, zajmuję się głównie porządkiem na forum i pilnowaniem aby każdy przestrzegał regulaminu forum. Wszystkie moje stanowiska bardzo lubię i dobrze się czuję w tym co robię."

@ Młody (M): "Dobrze się czuje na swoich  rangach, spełniam swoje obowiązki w 100%.

Moim zadaniem jest otrzymywanie porządku na serwerze."

@ ESL: "Czuję się dobrze na swojej randze, zawsze chciałem banować cheaterów, którzy niszczą innym grę. Moja praca polega na rozpatrywaniu demek od graczy, podejmowania decyzji, czy gracz grał na wspomagaczach czy jednak grał czysto. Myślę, że jest to praca w której trzeba mieć odrobine doświadczenia w grze CSGO."

3. Macie jakąś osobę na forum, którą możecie nazwać dobrym kumplem/kumpelą?

@ Bulbuś: " Przede wszystkim @ Rudzia po ostatnich wydarzeniach. @ Karcok, @ Gosia ?!, @ clouud, @ sebek18 i @ Awika. to osoby, które od samego początku wspierały mnie w tym co robię na forum. No i jeszcze jest drugi Niemiec @ visca."

@ dejmano-: "Na szczęście znalazło się kilka osób @ Nomak - uwielbiam grać z tym gościem XD, jest też @ Gosia ?!, @ Asuna - minimalny kontakt, ale to nic, @ kajoj17, @ k ejmaN., @ HRDKRKRKDJL - znamy się od dawien dawna, kilka sieci nas razem trzymało."

@ Vanilla.: "@ Gosia ?! zawsze mogę na Nią liczyć i mnie rozumie jak mało kto. Jest świetnym kompanem na wypady w plener i zerowanie żuberka. :pepelove::stadozubra: @ Karcok też zawsze na Niego mogę liczyć i porozmawiać, zrozumie i dobrze doradzi.  :pepelove:"

@ Młody (M): "Jasne że mam. Jest to @ LEGENDAR, @ visca, @ ESL, @ 33Skiller33 jak i @ Junior." 

@ ESL: "Mam jest to parę osób. @ visca @ LEGENDAR @ Junior @ Młody (M) oraz @ Karcok"

4. Co robicie w życiu? Praca, szkoła?

@ Bulbuś: "Chodzę do 3 klasy liceum w Sosnowcu. Profil klasy sportowej, przez co muszę rozszerzać biologię.

Dodatkowo gram od ponad 10 lat w piłkę nożną."

@ dejmano-: "Praca praca praca. Szkoła dawno skończona i czasem mi jej brakuje, pewnie dla każdej dorosłej osoby. Nie zawsze trzeba wstawać rano do szkoły, a praca to całkiem inny obowiązek, bo to ona trzyma nas przy życiu."

@ Vanilla.: "Na co dzień pracuję jako operator wózka widłowego i magazynier w Holandii. (choć w sumie to wszystko robię na tym magazynie, bo lubię pomagać i wszędzie mnie pełno)"

@ Młody (M): "Jestem w 2 klasie w Technikum na kierunku Informatycznym. Po skończeniu szkoły chcę udać się na studia."

@ ESL: "Aktualnie pracuję. Jestem brygadzistą na dużym magazynie. "

5. Macie jakieś wspomnienie z życia, które szczególnie zapadło Wam w pamięci?

@ Bulbuś: "Raczej nie. Bardzo rzadko rozpamiętuję wydarzenie z życia. Co było to było. Ważniejsze jest co jest teraz i co będzie."

@ dejmano-: "Tak. Czasy podstawówki. Niezliczone zabawy na podwórku od rana do nocy, 3-4 razy w roku robione wyjazdy na zawody w koszykówce, zdobywanie medali i pucharów. Szkoda, że to trwało tylko 3 lata."

@ Vanilla.: "Dużo tego się uzbierało przez te wszystkie lata. Z takich najświeższych, to ŁYKend w (miejscowość) z @ Gosia ?! i @ BoBeK!. Naznaczenie terenu, oni wiedzą o co chodzi haha. :D"

@ Młody (M): " Wspomnień z życia mam wiele, ale takie co najbardziej mi zapamiętało jest to  2 miejsce

w Ogólnopolskich zawodach z siatkówki rok temu."

@ ESL: "Oczywiście, chyba każdy takie ma. Kiedyś z kumplem wpadliśmy na pomysł, żeby upiec sobie kiełbaski na otwartej dużej polanie, gdzie było pełno suchej trawy. Skończyło się to na telefonie na straż pożarnąUzbieraliśmy parę patyków na podpałkę, oraz kije na kiełbaskę. Ale niestety trawa była słucha a my mieliśmy po 12 lat i podpaliło się wszystko... XD"

6. Jakie cechy uważacie za najważniejsze u drugiej osoby i dlaczego akurat te?

@ Bulbuś: "Szczerość, charakter i poczucie humoru podobne do mojego. Nie wiem dlaczego akurat te, ale to jest uosobienie mojego najlepszego przyjaciela. Dwóch debili, którzy jednak się rozumieją. Pół mózgu w dwóch ciałach."

@ dejmano-: "Szczerość - jest to podstawa wszystkiego. Odpowiedzialność, bycie słownym - każdy potrafi coś powiedzieć a nie zawsze to zrobi. Nie lubię też dwulicowych ludzi, niestety w tych czasach to plaga."

@ Vanilla.: "Szczerość i lojalność. Cenię osoby, które zawsze mimo wszystko są szczere i można na nich liczyć. Niestety mało takich osób można spotkać w tych czasach. "

@ Młody (M): "Według mnie  jedna z najważniejszych cech jest to szczerość i pozytywne nastawienie, ponieważ człowiek który jest szczery do ciebie nic nie ukryje przed tobą. Osoba która ma pozytywne nastawienie umie cię rozśmieszyć cię, zawsze cię pocieszy jak i jest pozytywny. " 

@ ESL: "Przede wszystkim charakter, sposób bycia. Po charakterze widać po osobie jaka ona na prawdę jest, prędzej czy później zawsze to wychodzi."

7. Macie jakieś plany na przyszłość? Marzenia?

@ Bulbuś: "Chciałbym przede wszystkim grać w piłkę, bo to mi sprawia radość. Nad niczym innym tak bardzo w przyszłość się nie skupiam."

@ dejmano-: "Jak każdy. Odłożyć sporo kasy, wyprowadzić się za granicę, to po pierwsze. Znaleźć kobietę, znaleźć pracę, założyć rodzinę. Po latach zacząć zwiedzać wielkie miasta, aż do końca kadencji."

@ Vanilla.: "Kiedy miałam 5 lat, na to pytanie odpowiedziałam że chce zostać kierowcą śmieciarki. :gr: Aktualnie najbliższy cel, to zdanie kursu na C+E i zostanie kierowcą zawodowym. Wstępnie planuję w tym roku to osiągnąć, ale coś mi się podoba w tej Holandii więc nie wiem czy nie przesunę tego na następny rok. Potem kierunek Dortmund, tam zacznę swoją karierę w jednej z Polskich firm."

@ Młody (M): "Moim marzeniem jest zdać maturę jak i iść na studia, oraz oczywiście dużo zarabiać. Chciałbym również spotkać parę osób z forum."

@ ESL: "Plany tak i myślę, że się uda. Chciałbym kiedyś wybudować duży dom z duża działką i garażem na samochód/dy. "

8. Chcecie kogoś pozdrowić?

@ Bulbuś: "Nie chcę wyjść na chama i prostaka że o kimś zapomniałem, więc pozdrawiam każdego z osobna :crz:"

@ dejmano-: "Pozdrowienia do: @ pejterek, @ czak, @ Titania, @ Rudzia, @ sanahtop1, @ dzajanek, @ Karcok, @ Werka:) - kiedy kontynuacja filmu Zmierzch? 3 lata już czekam Kappa oraz pozdrowienia dla każdego aktywnego użyszkodnika forum!"

@ Vanilla.: "Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Katujemy! :UmPikaOla:"

@ Młody (M): "Pozdrawiam @ LEGENDAR @ Karcok @ visca @ Rudzia @ ElementaR @ Gosia ?! @ Bulbuś @ Junior @ ESL @ 33Skiller33 @ dejmano- @ Zjarany Scooby @ Titania "

@ ESL: "Oczywiście. Pozdrawiam najlepszego właściciela serwerka @ Karcok oraz najlepsze psiapsi @ LEGENDAR@ visca @ Junior @ Młody (M)"

Drugi odcinek poniedziałkowych rozmów przybliżył nam trochę naszych użytkowników.

Może to właśnie TY opowiesz nam coś o sobie w następnym odcinku :peepolove:

• Like 1
  • I love it 21

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.