Jump to content
Rudzia

[1] Poniedziałkowe rozmowy

Recommended Posts

• Popular Post

PONIEDZIAŁKOWE ROZMOWY

Witam Państwa w 1 odcinku naszych rozmów. 

Nasi dzisiejsi goście opowiedzą parę słów o sobie, może dowiemy się czegoś ciekawego.

lZirupg.png.826664ba4c74b38edae599f1d94a6528.png

Na naszym czerwonym dywanie znajdują się:

@ Gosia ?!- Vice Administratorka

@ LEGENDAR- Globalny Moderator

@ Titania- Moderator i Redaktor

@ visek- Opiekun Serwera i Redaktor

1. Jak trafiliście na Katujemy? 

@ Gosia ?!: "Trzy lata temu miałam swój pierwszy serwer i razem z Zawiszakiem szukaliśmy dla niego odpowiedniego forum po zamknięciu poprzedniej sieci, na której byliśmy. Na Katujemy padło kompletnie przypadkiem, wówczas nikogo tu nie znaliśmy - wybraliśmy je ze względu na to, że nie było wtedy jeszcze DD2. "

@ LEGENDAR: "Na Katujemy trafiłem za sprawą @ NeQ. @ Dark`fallen @ Erwin @ BinaR i @ Nati. Wcześniej siedzieliśmy na innej sieci, ale po dogadaniu się z wyższą administracją Katujemy serwery zostały przeniesione właśnie tutaj."

@ Titania: "Na katujemy trafiłam raczej przypadkowo. Pamiętam, że po odejściu ze starej sieci, obserwowałam katujemy dość długo, aż w końcu postanowiłam zostać na dłużej." 

@ visek:  "Na Katujemy trafiłem poprzez @ Rudzia. Ta owa osóbka zaprosiła mnie na wspólna gierkę w Amongus w grudniu 2020 roku i tak od tej pory zostałem tutaj z Wami i powiem, ze nie żałuje tej decyzji. Była to najlepsza decyzja, jaką mogłem podjąć."

7R1Pllv.png.eda93a78ea22a6c5588e34c7dc41f9d1.png

2. Czy dobrze czujecie się na swoich rangach, opowiecie trochę o swojej pracy?

@ Gosia ?!: "Osobiście czuję się bardzo dobrze na Vice. Lubię wszystko mieć na oku, a przede wszystkim pomagać innym osobom, a nie oszukujmy się - ACP daje o wiele więcej możliwości pod tym względem. Co do naszej pracy – obowiązki są zróżnicowane i często gęsto poprzydzielane personalnie. Prócz podstawy, czyli tworzenia działów, rang, edytowania profilów użytkownika, bloków, stron czy legendy, jesteśmy przydzieleni do tego w czym czujemy się dobrze. Przykładowo, również pod moimi skrzydłami jest redakcja oraz strefa CS 1.6. Żeby dobrze wykonywać na tej randze obowiązki trzeba mieć sporo czasu, mocną psychikę i przede wszystkim cierpliwość. "

@ LEGENDAR: "Bardzo dobrze czuję się na swoich rangach i wydaje mi się, że dobrze wykonuję swoją robotę. Moja praca to głównie dbanie o porządek

na komunikatorach głosowych, jak i forum."

@ Titania: "Myślę, że tak. Staram się dbać o każdą z nich w szczególny sposób i nie zaniedbywać, często niestety kosztem własnego wolnego czasu,

którego i tak nie mam zbyt wiele. Jeżeli się do czegoś zobowiązuje, dbam o to i staram się dawać z siebie zawsze 100%. Jeżeli nie spełniam tego w stu procentach, czuję po prostu że zawiodłam." 

@ visek:  "Czuje się dobrze na randze Redaktora i Opiekuna TS3, choć nie miałem jeszcze okazji się dobrze wykazać.

Gdy wrócę po urlopie będę starał się dawać z siebie ponad 100% moich możliwości."

3. Czy jest taka osoba na forum, która szczególnie wpadła Ci do serduszka?

@ Gosia ?!: "Jasne, że tak, jest takich osób nawet parę. Wymienię najbliższe osoby, ale wszystkich Was uwielbiam! @ Karcok @ LEGENDAR @ dejmano- @ Rudzia @ visek @ ElementaR @ Vanilla. . Głównie za to, że mogę na nich liczyć."

@ LEGENDAR"Jest bardzo dużo takich osób, które szczególnie wpadły mi do serca, więc wymienię tych najbliższych. @ Karcok @ Gosia ?! @ Junior i @ Asuna to osoby, które były przy mnie tak naprawdę od samego początku i wspierali mnie w najgorszych i najcięższych sytuacjach. Mimo, że poznaliśmy się na sieci to bez problemu mogę powiedzieć, że są wspaniałymi ludźmi i zawsze będą dla mnie jak najbliższa rodzina. Szczególnie do mojego serduszka również wpadły takie osoby jak @ ESL@ visek@ Młody (M)@ 33Skiller33@ Vixie@ kudlaty@ happy.@ Bulbuś@ Melisaaa@ Awika.@ hera@ Stary2137@ PanPukawka i @ Agnes."

@ Titania"Jest to całokształt katujemy. Zawsze staram się traktować każdego wyjątkowo, bo na to po prostu zasługuje, tak samo jak na szacunek."

@ visek: "Szczególnie do serduszka wpadło mi kilka osób, @ Rudzia@ Gosia ?!@ Karcok@ LEGENDAR@ Asuna,

@ ElementaR@ Merzie. Dzięki tym osobom wiele zawdzięczam w życiu prywatnym jak i w życiu na katujemy.

Dużo się zmieniło, kiedy dołączyłem na Katujemy i bardzo, ale bardzo Wam za to dziękuje! " 

4. Może teraz coś bardziej prywatnie, co robicie w życiu? Praca, szkoła?

@ Gosia ?!: "Obecnie nic, leżę do góry brzuchem."

@ LEGENDAR: "Uczęszczam do technikum o profilu mechatronicznym. Na chwilę obecną jest to tylko szkoła, ale za kilka miesięcy po praktykach zapewne dojdzie do tego wszystkiego też praca." 

@ Titania: "Na co dzień pracuję w szpitalu jako technik elektroradiologii oraz studiuję elektroradiologię II stopnia w trybie niestacjonarnym." 

@ visek: "Aktualnie mieszkam w Niemczech i tutaj się uczę. W maju będę pisał maturę, a po niej sam nie wiem co będzie.

Staram się o prace i mam nadzieje, ze uda się ją zdobyć."

5. Macie jakieś wspomnienie z życia, które szczególnie zapadło Wam w pamięci?

@ Gosia ?!: "Przeważne najdłużej pamięta się te negatywne. Z pozytywnych – pewnie poznanie moich przyjaciół te parę/paręnaście lat temu,

bo to głównie dzięki nim mogłam ukształtować swój charakter."

@ LEGENDAR: "Mam ich bardzo dużo, ale z tych wszystkich takie jedno wspomnienie, które zmieniło całkowicie moje życie to pierwszy trening bokserski.

Wtedy zmieniłem swój tryb życia jak i charakter, dlatego to właśnie szczególnie zapadło mi w pamięć. "

@ Titania: "Jest ogrom takich sytuacji. Niestety częściej pamiętam te złe sytuacje i wracają one zazwyczaj w nieodpowiednich momentach

dając o sobie znać."

@ visek "Jest ich dużo. Jednym z nich jest właśnie przeprowadzka do Niemiec. Miałem 14 lat, gdy przeniosłem się za zachodnią granicę.

Innym z tych wspomnień jest pierwsze spotkanie z @ Karcok i libacja alkoholowa, która nie skończyła się kacem!

Tak jak wspomniałem, jest ich dużo, wiec długo by tutaj opowiadać."

6. Jakieś plany na przyszłość? Marzenia?

@ Gosia ?!: "Coraz częściej myślę o wyjeźdźcie w tym roku za granicę. Chciałabym spróbować czegoś innego, zrobić coś,

na co normalnie bym się nie zdecydowała, a do tego zgarniać kasę. Marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia,

jednak obecnie nie mam żadnych. Nic mi z nieba nie spadnie, na wszystkie obrane cele pracuję sama. "

@ LEGENDAR : "Planów mam niezbyt wiele. Takimi głównymi jak zapewne u większości ludzi jest poznanie wspaniałej kobiety, założenie z nią rodziny, znalezienie dobrze płatnej pracy :default_smile:"

@ Titania: "Planów jest wiele, jednak życie bardzo potrafi je niszczyć i krzyżować, dlatego skupiam się na niedalekiej przyszłości. Kiedyś miałam większe marzenia. Aktualnie największym i nierealnym byłoby chyba zamieszkanie blisko rodziny posiadając aktualną pracę, ale jak to mówią - nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. Marzę o tym, aby bracia powrócili z Holandii na stałe do kraju i by w końcu odnaleźli swoje miejsce, tutaj - w Polsce, a rodzina zawsze żyła w pełnym zdrowiu, bez bólu oraz cierpienia. Z rzeczy namacalnych marzę o podróży do Japonii, zakupie własnego samochodu rajdowego i uzyskaniu licencji kierowcy rajdowego, obecności na koncercie ultra music festival, a także o zdobyciu stopnia naukowego z psychologii."

@ visek : "Moim marzeniem jest spotkanie z @ Gosia ?!, @ LEGENDAR i @ Bulbuś.Chciałbym wywieźć @ Bulbuś w końcu z tego Sosnowca.

Z @ Gosia ?! i @ LEGENDAR pilibyśmy dobre truneczki! Ale jednym z planów na przyszłość, ale to bardzo daleka przyszłość jest powrót do Polski,

ale to tak jak mówię, to bardzo daleka przyszłość."

7. Chcecie kogoś pozdrowić?

@ Gosia ?!: "Prócz osób, które wymieniłam wyżej to również pozdrawiam: @ Łasiczka , @ Junior , @ Młody (M) , @ happy. ,

@ 33Skiller33 , @ Titania , @ czak , @ visek , @ Weak. , @ PanPukawka , @ `Joker.^^ , @ OxyMen2 ,

@ star: harry , @ Bioły , @ Kondziu , @ k ejmaN. , @ Kiniaczek , @ cziter? , @ BaNaNbtw "

@ LEGENDAR: "Pozdrawiam całą swoją ekipkę z TS'a jak i całe forum Katujemy.eu! :peepoKiss:"

@ Titania: "Pozdrawiam całe katujemy!" 

@ visek: "Chciałbym pozdrowić mamę, tatę i rodziców, cała administracje Katujemy, cała Redakcje oraz @ Asuna i @ ElementaR!"

Pierwsza część poniedziałkowych rozmów przybliżyła nam trochę naszych użytkowników.

Może to właśnie TY opowiesz nam coś o sobie w następnym odcinku :peepolove:

• I love it 25

Świetna robota i naprawdę miło zobaczyć coś świeżego w redakcji, mimo, że jest to bardzo podobne do "poniedziałkowego trio", o którym pamiętają tylko legendy :p.

Niemniej jednak praca bardzo fajna, towarzystwo doborowe i jak już wspomniałem, nowa seria więc kolejny propsik

• Like 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.