Popular Post Rudzia Posted January 10, 2022 Investor V.I.P Woman Popular Post Share Posted January 10, 2022 PONIEDZIAŁKOWE ROZMOWY Witam Państwa w 1 odcinku naszych rozmów. Nasi dzisiejsi goście opowiedzą parę słów o sobie, może dowiemy się czegoś ciekawego. Na naszym czerwonym dywanie znajdują się: @ Gosia ?!- Vice Administratorka @ LEGENDAR- Globalny Moderator @ Titania- Moderator i Redaktor @ visek- Opiekun Serwera i Redaktor 1. Jak trafiliście na Katujemy? @ Gosia ?!: "Trzy lata temu miałam swój pierwszy serwer i razem z Zawiszakiem szukaliśmy dla niego odpowiedniego forum po zamknięciu poprzedniej sieci, na której byliśmy. Na Katujemy padło kompletnie przypadkiem, wówczas nikogo tu nie znaliśmy - wybraliśmy je ze względu na to, że nie było wtedy jeszcze DD2. " @ LEGENDAR: "Na Katujemy trafiłem za sprawą @ NeQ. @ Dark`fallen @ Erwin @ BinaR i @ Nati. Wcześniej siedzieliśmy na innej sieci, ale po dogadaniu się z wyższą administracją Katujemy serwery zostały przeniesione właśnie tutaj." @ Titania: "Na katujemy trafiłam raczej przypadkowo. Pamiętam, że po odejściu ze starej sieci, obserwowałam katujemy dość długo, aż w końcu postanowiłam zostać na dłużej." @ visek: "Na Katujemy trafiłem poprzez @ Rudzia. Ta owa osóbka zaprosiła mnie na wspólna gierkę w Amongus w grudniu 2020 roku i tak od tej pory zostałem tutaj z Wami i powiem, ze nie żałuje tej decyzji. Była to najlepsza decyzja, jaką mogłem podjąć." 2. Czy dobrze czujecie się na swoich rangach, opowiecie trochę o swojej pracy? @ Gosia ?!: "Osobiście czuję się bardzo dobrze na Vice. Lubię wszystko mieć na oku, a przede wszystkim pomagać innym osobom, a nie oszukujmy się - ACP daje o wiele więcej możliwości pod tym względem. Co do naszej pracy – obowiązki są zróżnicowane i często gęsto poprzydzielane personalnie. Prócz podstawy, czyli tworzenia działów, rang, edytowania profilów użytkownika, bloków, stron czy legendy, jesteśmy przydzieleni do tego w czym czujemy się dobrze. Przykładowo, również pod moimi skrzydłami jest redakcja oraz strefa CS 1.6. Żeby dobrze wykonywać na tej randze obowiązki trzeba mieć sporo czasu, mocną psychikę i przede wszystkim cierpliwość. " @ LEGENDAR: "Bardzo dobrze czuję się na swoich rangach i wydaje mi się, że dobrze wykonuję swoją robotę. Moja praca to głównie dbanie o porządek na komunikatorach głosowych, jak i forum." @ Titania: "Myślę, że tak. Staram się dbać o każdą z nich w szczególny sposób i nie zaniedbywać, często niestety kosztem własnego wolnego czasu, którego i tak nie mam zbyt wiele. Jeżeli się do czegoś zobowiązuje, dbam o to i staram się dawać z siebie zawsze 100%. Jeżeli nie spełniam tego w stu procentach, czuję po prostu że zawiodłam." @ visek: "Czuje się dobrze na randze Redaktora i Opiekuna TS3, choć nie miałem jeszcze okazji się dobrze wykazać. Gdy wrócę po urlopie będę starał się dawać z siebie ponad 100% moich możliwości." 3. Czy jest taka osoba na forum, która szczególnie wpadła Ci do serduszka? @ Gosia ?!: "Jasne, że tak, jest takich osób nawet parę. Wymienię najbliższe osoby, ale wszystkich Was uwielbiam! @ Karcok @ LEGENDAR @ dejmano- @ Rudzia @ visek @ ElementaR @ Vanilla. . Głównie za to, że mogę na nich liczyć." @ LEGENDAR: "Jest bardzo dużo takich osób, które szczególnie wpadły mi do serca, więc wymienię tych najbliższych. @ Karcok @ Gosia ?! @ Junior i @ Asuna to osoby, które były przy mnie tak naprawdę od samego początku i wspierali mnie w najgorszych i najcięższych sytuacjach. Mimo, że poznaliśmy się na sieci to bez problemu mogę powiedzieć, że są wspaniałymi ludźmi i zawsze będą dla mnie jak najbliższa rodzina. Szczególnie do mojego serduszka również wpadły takie osoby jak @ ESL@ visek@ Młody (M)@ 33Skiller33@ Vixie@ kudlaty@ happy.@ Bulbuś@ Melisaaa@ Awika.@ hera@ Stary2137@ PanPukawka i @ Agnes." @ Titania: "Jest to całokształt katujemy. Zawsze staram się traktować każdego wyjątkowo, bo na to po prostu zasługuje, tak samo jak na szacunek." @ visek: "Szczególnie do serduszka wpadło mi kilka osób, @ Rudzia, @ Gosia ?!, @ Karcok, @ LEGENDAR, @ Asuna, @ ElementaRi @ Merzie. Dzięki tym osobom wiele zawdzięczam w życiu prywatnym jak i w życiu na katujemy. Dużo się zmieniło, kiedy dołączyłem na Katujemy i bardzo, ale bardzo Wam za to dziękuje! " 4. Może teraz coś bardziej prywatnie, co robicie w życiu? Praca, szkoła? @ Gosia ?!: "Obecnie nic, leżę do góry brzuchem." @ LEGENDAR: "Uczęszczam do technikum o profilu mechatronicznym. Na chwilę obecną jest to tylko szkoła, ale za kilka miesięcy po praktykach zapewne dojdzie do tego wszystkiego też praca." @ Titania: "Na co dzień pracuję w szpitalu jako technik elektroradiologii oraz studiuję elektroradiologię II stopnia w trybie niestacjonarnym." @ visek: "Aktualnie mieszkam w Niemczech i tutaj się uczę. W maju będę pisał maturę, a po niej sam nie wiem co będzie. Staram się o prace i mam nadzieje, ze uda się ją zdobyć." 5. Macie jakieś wspomnienie z życia, które szczególnie zapadło Wam w pamięci? @ Gosia ?!: "Przeważne najdłużej pamięta się te negatywne. Z pozytywnych – pewnie poznanie moich przyjaciół te parę/paręnaście lat temu, bo to głównie dzięki nim mogłam ukształtować swój charakter." @ LEGENDAR: "Mam ich bardzo dużo, ale z tych wszystkich takie jedno wspomnienie, które zmieniło całkowicie moje życie to pierwszy trening bokserski. Wtedy zmieniłem swój tryb życia jak i charakter, dlatego to właśnie szczególnie zapadło mi w pamięć. " @ Titania: "Jest ogrom takich sytuacji. Niestety częściej pamiętam te złe sytuacje i wracają one zazwyczaj w nieodpowiednich momentach dając o sobie znać." @ visek : "Jest ich dużo. Jednym z nich jest właśnie przeprowadzka do Niemiec. Miałem 14 lat, gdy przeniosłem się za zachodnią granicę. Innym z tych wspomnień jest pierwsze spotkanie z @ Karcok i libacja alkoholowa, która nie skończyła się kacem! Tak jak wspomniałem, jest ich dużo, wiec długo by tutaj opowiadać." 6. Jakieś plany na przyszłość? Marzenia? @ Gosia ?!: "Coraz częściej myślę o wyjeźdźcie w tym roku za granicę. Chciałabym spróbować czegoś innego, zrobić coś, na co normalnie bym się nie zdecydowała, a do tego zgarniać kasę. Marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia, jednak obecnie nie mam żadnych. Nic mi z nieba nie spadnie, na wszystkie obrane cele pracuję sama. " @ LEGENDAR : "Planów mam niezbyt wiele. Takimi głównymi jak zapewne u większości ludzi jest poznanie wspaniałej kobiety, założenie z nią rodziny, znalezienie dobrze płatnej pracy " @ Titania: "Planów jest wiele, jednak życie bardzo potrafi je niszczyć i krzyżować, dlatego skupiam się na niedalekiej przyszłości. Kiedyś miałam większe marzenia. Aktualnie największym i nierealnym byłoby chyba zamieszkanie blisko rodziny posiadając aktualną pracę, ale jak to mówią - nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. Marzę o tym, aby bracia powrócili z Holandii na stałe do kraju i by w końcu odnaleźli swoje miejsce, tutaj - w Polsce, a rodzina zawsze żyła w pełnym zdrowiu, bez bólu oraz cierpienia. Z rzeczy namacalnych marzę o podróży do Japonii, zakupie własnego samochodu rajdowego i uzyskaniu licencji kierowcy rajdowego, obecności na koncercie ultra music festival, a także o zdobyciu stopnia naukowego z psychologii." @ visek : "Moim marzeniem jest spotkanie z @ Gosia ?!, @ LEGENDAR i @ Bulbuś.Chciałbym wywieźć @ Bulbuś w końcu z tego Sosnowca. Z @ Gosia ?! i @ LEGENDAR pilibyśmy dobre truneczki! Ale jednym z planów na przyszłość, ale to bardzo daleka przyszłość jest powrót do Polski, ale to tak jak mówię, to bardzo daleka przyszłość." 7. Chcecie kogoś pozdrowić? @ Gosia ?!: "Prócz osób, które wymieniłam wyżej to również pozdrawiam: @ Łasiczka , @ Junior , @ Młody (M) , @ happy. , @ 33Skiller33 , @ Titania , @ czak , @ visek , @ Weak. , @ PanPukawka , @ `Joker.^^ , @ OxyMen2 , @ star: harry , @ Bioły , @ Kondziu , @ k ejmaN. , @ Kiniaczek , @ cziter? , @ BaNaNbtw " @ LEGENDAR: "Pozdrawiam całą swoją ekipkę z TS'a jak i całe forum Katujemy.eu! " @ Titania: "Pozdrawiam całe katujemy!" @ visek: "Chciałbym pozdrowić mamę, tatę i rodziców, cała administracje Katujemy, cała Redakcje oraz @ Asuna i @ ElementaR!" Pierwsza część poniedziałkowych rozmów przybliżyła nam trochę naszych użytkowników. Może to właśnie TY opowiesz nam coś o sobie w następnym odcinku 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 10, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 10, 2022 Bardzo fajnie się to czyta, bardzo ładnie to wygląa. Łap plusika za pracę @ Rudzia @ Gosia ?! dziękuję za pozdrowienia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 10, 2022 Sponsor V.I.P Share Posted January 10, 2022 Ładnie przejrzyście aż chce się czytać. Świetna robota jak zawsze. :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiniaczek Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Świetny artykuł! :D @ Gosia ?! dziękuję za pozdrowienia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 10, 2022 V.I.P Donor Share Posted January 10, 2022 Super art. O bardzo fajne osoby wybrałaś do trio. Ciekawe macie pomysły na przyszłość. Dzięki za pozdrowienia. Przepraszam za brak grafiki ale czasu niet. :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisaaa Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Bardzo fajna praca, super pomysł! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxyMen2 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Super praca. No hejka robaczki 🥰😛🤣. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpperek Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Świetny artykuł, nie widziałem jeszcze takie czegoś i jest to totalnie nowość. Oczywiście leci plusik dla Ciebie i czekam na kolejne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted January 10, 2022 V.I.P Donor Share Posted January 10, 2022 Świetna robota i naprawdę miło zobaczyć coś świeżego w redakcji, mimo, że jest to bardzo podobne do "poniedziałkowego trio", o którym pamiętają tylko legendy :p. Niemniej jednak praca bardzo fajna, towarzystwo doborowe i jak już wspomniałem, nowa seria więc kolejny propsik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 10, 2022 V.I.P Donor Share Posted January 10, 2022 Świetna praca ze strony prowadzącej, a dobrane osoby dają pracy pewien urok, chcę tego więcej! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Konkretna robota gratulacje!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzajanek Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Fajna prace chętnie zobaczę ich więcej :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted January 11, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 11, 2022 Dziękuje @ Gosia ?! za pozdrowionka! Bardzo fajna rozmowa. Fajnie ułożone pytanka. Ogólnie praca super! @ Rudzia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hera Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Świetna robota! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nsany Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Świetna robota oraz dziękuję za wspomnienie @ LEGENDAR i @ Gosia ?! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asuna Posted January 11, 2022 Donor Woman Share Posted January 11, 2022 Bardzo ładna praca. Buziaczki @ visek @ LEGENDAR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Widać, że @ LEGENDAR to prawilna mordka nie to co @ Gosia ?! Czy @ visca #przykro mi Ale ogólnie praca jest kocurnie mocna. Przyjemna fajnie się czyta. Będziesz potrzebowała kiedyś ludzi to śmiało wal. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted January 12, 2022 Donor Share Posted January 12, 2022 Fajnie widzieć lekki powiew świeżości, aż człowiek jest ciekaw, co się pojawiło. Można powiedzieć, że to jest odświeżone poniedziałkowe trio. Gitarka, plusik. ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted January 13, 2022 Sponsor Share Posted January 13, 2022 26 reakcji od poniedziałku, czuje nowy HIT w Redakcji! Brawo i czekam na więcej tego mistrzowskiego Eldorado! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts