Titania Posted November 22, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 22, 2021 Poniedziałek, 22 listopada 2021 Do końca roku pozostało 41 dni. Wschód słońca: 07:08 Zachód słońca: 15:35 Dzień trwa 8 godz. 27 min Do końca astronomicznej jesieni pozostało 28 dni. Znak zodiaku: Skorpion Dzisiejszego dnia imieniny obchodzą: Cecylia, Ernestyna, Filemon, Filemona, Marek, Salwator, Stefan, Wszemił, Wszemiła Cytat dnia Życie jest tym co wydarza się, gdy jesteś zajęty snuciem planów. John Lennon Nietypowe święta Dzień Kredki Święto to w szczególny sposób wiąże się z dziećmi, bowiem dzięki kredkom mogą one wyrażać swoje przeżycia, uczucia, myśli, uczą się twórczego myślenia oraz rozwijają wyobraźnię. Rysowanie to wspaniała przygoda i ważne doświadczenie dla każdego dziecka. Święto Transportu Wojskowego Święto Transportu Wojskowego to ważne wydarzenie dla żołnierzy i ich przełożonych. Podkreśla ono wagę jaką stanowi dział transportu w obronności państwa. Jest też okazją do wręczenia odznaczeń oraz oddania czci poległym oficerom tej gałęzi wojska. Znane osoby urodzone w tym dniu 1930 - Eugeniusz Chmielewski (polski technik mechanik, grudziądzki historyk-regionalista (zm. 2008)) 1941 – Tom Conti (brytyjski aktor) 1954 – Henryk Janikowski (polski piłkarz) 1955 – Grzegorz Miecugow (polski dziennikarz) 1958 – Jamie Lee Curtis (amerykańska aktorka) Urodziny osób z forum @ Babcia Janina @ Eddy @ GrzenekGrzeniu (cieply) @ JakobFromPolsza @ stenek @ Szogun @ ZezShotRedDevil Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Kolorowe kredki - Fasolki Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, Kolorowe kredki bardzo lubią mnie, Kolorowe kredki kiedy je poproszę, Namalują wszystko to co chcę. Namalują domek i na płocie kota I wesołe słonko na pochmurne dni A gdy w kosmos lecieć przyjdzie mi ochota Prawdziwą rakietę namalują mi. Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą, Siadamy przy stole i one i ja. Malują cudownie, małpkę taką śmieszną, Słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. Mem dnia 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 22, 2021 Donor Share Posted November 22, 2021 No i dzieciaki będą rysować na ścianie w pokoju, trzeba w jakiś sposób pozbyć się kredek... Gicik kartka! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 No Pinkna robota! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted November 22, 2021 Donor Share Posted November 22, 2021 Super robota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts