IMean 263 Napisano Październik 30, 2018 Nie kumam tego pytania w ogole pytasz o to czy ja jestem czy chce być czy jak Wiec moja odpowiedź brzmi sobota Jak masz na imie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KubeN 257 Napisano Październik 30, 2018 A jak myślisz? Chciałbys zmienić swoje stanowisko na katujemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Game over 146 Napisano Październik 30, 2018 Tak Jakie dasz mi stanowisko na katujemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KubeN 257 Napisano Październik 30, 2018 Ja chyba żadne A jakie byś chciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czak 880 Napisano Październik 30, 2018 Vice Admina. Ulubiona pora roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Game over 146 Napisano Październik 30, 2018 Lato Ktoś świętował dzisiaj dzień? Nie chodzi mi o spódniczki xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czak 880 Napisano Październik 30, 2018 Nie. Czy wierzysz w duchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petrektt 776 Napisano Październik 30, 2018 Tak Ulubiony środek transportu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czak 880 Napisano Październik 30, 2018 Samochód. Czy często się denerwujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IMean 263 Napisano Październik 30, 2018 Raczej nie Ile masz cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzonY 17 Napisano Październik 30, 2018 175cm Ulubiony rodzaj muzyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adikadik 52 Napisano Październik 30, 2018 Rap/hip-hop (bardziej newschool :P) Ulubiony sport? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayor 621 Napisano Październik 30, 2018 Piłka nożna ulubiony napój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adikadik 52 Napisano Październik 30, 2018 Lipton Brzoskwiniowy Ulubiona marka odzieżowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petrektt 776 Napisano Październik 30, 2018 Diamante Wear (teraz już mniej bo zaczeli robić wzory dla gimbów) Audi czy bmw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czak 880 Napisano Październik 31, 2018 Audi Twój ulubiony sport? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petrektt 776 Napisano Październik 31, 2018 Siatkówka Ulubiony gatunek muzyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayor 621 Napisano Październik 31, 2018 łup łup łup samolot/statek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IMean 263 Napisano Październik 31, 2018 Samolot Kawa czy herbata czy piwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PwZm 14 Napisano Październik 31, 2018 Wszystko 😍 ale jak już to kawa Twoje wady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czak 880 Napisano Październik 31, 2018 Nie powiem o wadach tak na forum :D Jaki masz stosunek do homoseksualizmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredzia 231 Napisano Październik 31, 2018 Ja jestem w tym temacie neutralna. Każdy żyje tak jak chce i z kim chce, a mi nic do tego. :) Gdybyś miał spotkać się z kimś sławnym, kto by to był i dlaczego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petrektt 776 Napisano Październik 31, 2018 Myślę, że Adam Josef lub Michał Owczarzak, są to pierwsze osoby, które przychodzą mi na myśl. Ktoś jeszcze się na pewno znajdzie. Kalistenika czy trening z ciężarami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czak 880 Napisano Październik 31, 2018 Ciężary!!!!!!!!!!!!!!!! Czy bierzesz jakieś suplementy/witaminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredzia 231 Napisano Październik 31, 2018 Witaminki Disco czy club? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach