mayor 653 Napisano Sierpień 11, 2018 Nick: mayorImię: GabrielWiek: 19 latStaż na serwerze: Niewiele (nie jestem w stanie określić ale wymogi spełniam)Doświadczenie: Posiadam.Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie w tej serwerowniIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: Spędzam na serwerze czas o nietypowych godzinach, myślę że tak około 4/5h w ciągu dnia.Dlaczego Ty?: Potrafię zachować kulturę osobistą, trudne decyzje podejmuje tylko i wyłącznie po przemyśleniu. Łatwo łapię kontakt z ludźmi oraz bardzo często wyciągam pomocną dłoń w trudnych sytuacjach. Posiadasz mikrofon?: TakKontakt: https://steamcommunity.com/id/riugiii/ ewentualnie jeżeli jest potrzeba mogę podać numer tel ;)SID: STEAM_0:1:89236586Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Konto złożone pod podanie, myślę że jeżeli chodzi o to, to jak najbardziej mogę to nadrobić. Całą resztę wymagań spełniam. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoykaV8T 77 Napisano Sierpień 11, 2018 Na NIE - GT - Konto pod podanie - W ogóle cię nie kojarzę Daj się poznać innym adminom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayor 653 Napisano Sierpień 11, 2018 5 minut temu, BoykaV8T napisał: - W ogóle cię nie kojarzę Daj się poznać innym adminom Przepraszam, ale czy to jest wymagane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EXTREMAAAAA 386 Napisano Sierpień 11, 2018 6 godzin temu, mayor napisał: Przepraszam, ale czy to jest wymagane? Nie komentuj swojego podania. Ja natomiast pozwolę się sobie wypowiedzieć w podaniu, bo "okazyjnie" krótko gram na Arenie. Ogólnie podanie jest podsumowane już w punkcie piątym, a definitywnie podsumowane w siódmym. Co ciekawe, jak chciałbyś "adminować" serwerownię? byłeś już administratorem serwerowni, a może takową sam posiadałeś? Przechodząc do oceny podania i mojego zdania, no GT na minus. (https://www.gametracker.com/player/MAYOR/137.74.0.162:27030/) jeszcze mógłbym przyczepić się do słowa "nie wiele" bo nie znam takiego tak pisanego, no lat dziewiętnaście masz, a piszesz jak taki czternastolatek. Więc bym się zastanowił nad faktycznym wiekiem. "Konto pod podanie" jak wspomniano wyżej. Cytat Przepraszam, ale czy to jest wymagane? Nie, dostaniesz admina bez podania, nawet Ci vipa dorzucą. Chyba logicznym jest, że pewna część serwera/forum musi Cię znać, bo będziesz operować pewnymi uprawnieniami na serwerze, do których jak się okazuje nie każdy ma dostęp, więc namiastka zaufania jest potrzebna, nie uważasz? Podsumowując, jestem na nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarcasm 56 Napisano Sierpień 11, 2018 Na NIE -GT -Nie widziałem Cie na serwerze +sm i doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jokeshyy 24 Napisano Sierpień 11, 2018 Na NIE -GT -Piszesz 4/5h dziennie, a nigdy Cie nie widziałem +sm +wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pa99tryk 16 Napisano Sierpień 11, 2018 Nie -gt -nigdy cie nie widzialem +wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KubeN 260 Napisano Sierpień 11, 2018 Na NIE - GT - Doswiadczenie - Sporadyczna aktywność na serwerze - Zerowa aktywność na forum + SM + Wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
[URLOP] Dudnes 2052 Napisano Sierpień 11, 2018 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach