MaxiS 7 Napisano 16 Kwiecień Nick z serwera: ✪мαxιѕ// Imię: Max Wiek: 15 +mutacja Steam ID: STEAM_0:0:146594882 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=4pyq0LzOsXjOudGVLy%2FimaE%3D&host=137.74.0.162:27057 Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Nigdy nie miałem okazji pełnienia roli administratora, lecz jak wiadomo, zawsze musi być ten pierwszy raz. :) Normalnego gracza od oszusta, rozróżniam patrząc głównie na movement, to jak się wychyla, gdzie, w jakim momencie itp. (Nie umiem tego opisać słowami, gdyż składa się na to wiele czynników, to się po prostu wie, jak się już tyle gra). Znajomość obsługi admina ( x/10 ): Nigdy nie miałem admina, ale znam podstawowe komendy. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Bardzo mi miło, że poświęciłeś/aś swój czas na przeczytanie tego. Cześć jestem Max, mam 15 lat i całe swoje krótkie życie mieszkam w okolicach woj. pomorskiego, gdzie również się urodziłem. Swoją przygodę z serwerownią Katujemy.eu rozpocząłem 9 kwietnia 2018 roku (poniedziałek), tego własnie dnia zawitałem do was, po przeniesieniu serwera only mirage FTG. Dzięki temu znam tutaj większość osób, głownie ze względu na to, że byłem drugim najczęściej grającym graczem na serwerze. Uważam, że mimo swojego wieku, potrafię się odpowiednio, dojrzale zachowywać. Jestem spokojny, potrafię kontrolować negatywne emocję, ale również wykazuję się kulturą wobec innych. Jak tylko potrafię, przestrzegam zasad ortografii (itp.), w postach i nie tylko. Regulamin nie jestem mi obcy i go przestrzegam. Nie miałem jeszcze okazji, zaszczytu pełnienia roli administratora, zatem doświadczenia w tej roli nie posiadam, (zawsze musi być ten pierwszy raz). Staram się na bieżąco śledzić forum i angażować w jego sprawy (moja mała aktywność spowodowana jest faktem, że jestem z wami od niedawna). Zdaję sobie sprawę, że aktualnie na serwerze mirage jest dużo adminów, ale szczerze mówiąc, mało kto z nich gra, są bardzo rzadko lub grają krótko w ciągu dnia, (oczywiście nie wszyscy) przynajmniej jest tak, podczas gdy ja jestem aktywny. Czasem, nawet dziś zdarzyła się taka sytuacja, że osób gra np. 24, a admina brak, dzieję się wtedy dużo za dużo... Bez żadnego problemu potrafię rozpisać demko, czy rozpoznać normalnego gracza, od takiego, który używa niedozwolonych przez regulamin wspomagaczy. Myślę, że przyda się jeszcze jedna ręka do pomocy. ;) (Jeżeli dacie mi szansę, obiecuję, że dam z siebie wszystko.) Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W ciągu tygodnia, 2-4h, zależy od dnia, w weekendy, 4-6h, również zależy od dnia. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Aktualnie niestety nie, lecz obiecuję, że w przeciągu 2 tygodni zmienię to, kwestia wyboru i czasu oczekiwania na przyjście przesyłki. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK/TAK Linki do poprzednich podań: Brak. To mój debiut :) Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198253455492/ - można dodać :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skiper!2! 27 Napisano 16 Kwiecień Jestem na Nie, -GT -Aktywnosc -Nie nawiązujesz kontaktu z graczami po przez mikrofon, nie słyszałem żebyś rozmawiał. -Grasz bardzo krótki okres czasu na naszym serwerze, daj się zapoznać graczą i administracji, bo z tego co wiem może ciebie kojarzyć stara/nowa administracja z FTG. -Doświadczenie +/- Wiek Fajnie, że się rozpisałeś, ale jak wspomniałem wyżej pograj na serwerze na na swój debiut i złapanie doświadczenia wkońcu zasłużysz. P.S. Dobij godzin pogadaj se ze mną i zmienię zdanie :) Pozdrawiam Skiper Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MaxiS 7 Napisano 17 Kwiecień Moja aktywność jest mała, ale spełnia wymagania. Mam 11h, staż na forum tydzień i ponad 10 postów. Oczywiście, wszystko z dnia na dzień poprawiam. Pozdrawiam. By martini, 17 Kwiecień Nie wypowiadamy się w swoim podaniu. +1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Klozepan 1 Napisano 17 Kwiecień Jestem na TAK! +/- wiek +pomocny (bardzo często udzielał się na poprzedniej sieci mimo tego że nie miał admina) +dojrzały mimo swego wieku 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karcok 10 Napisano 17 Kwiecień Jestem na Nie + Bardzo dobrze wykonane podanie Sorry :/ Ale z plusów to tylko tyle - Brak mikrofonu ? Od momentu kiedy cię widzę na serwerze jeszcze nigdy nie słyszałem abyś go używał - Tak jak Skiper napisał, tak i ja się pod to podpisuję "-Nie nawiązujesz kontaktu z graczami po przez mikrofon, nie słyszałem żebyś rozmawiał." - Wiek, nie zrozum mnie źle, nie mam absolutnie nic do tego że ktoś ma 15 lat, tylko martwi mnie fakt czy aby na pewno w tym wieku będziesz odpowiedzialny, może jest to również spowodowane tym że nie znam cię zbyt dobrze, no ale tak jak wspomniałem wyżej, jak mam cię poznać skoro na serwerze prawie w ogóle się nie udzielasz ? - Czas spędzony na serwerze, może i masz te minimum ile potrzeba do podania, jak sam napisałeś. Ale uważam iż nadal jest to stanowczo za mało, ja to podłapuję bardziej jako "Konto pod podanie" Na twoim miejscu pograłbym na serwerze jeszcze troszkę, dał się poznać innym graczom, był bardziej aktywny, nie tylko w kwestii samej aktywności na serwerze, ale również głosowo i wtedy będę na tak, bo naprawdę zrobiłeś na mnie ogromne wrażenie tym podaniem, tym profesjonalizmem. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BlaDy* 17 Napisano 18 Kwiecień ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach